Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

                            Helppoa ja joustavaa tutustumista 

 

Luova Vire panostaa laatuun, joten toteutus konsultoinnille tai koulutuksille räätälöidään aina tilaajan mukaan yksilöllisesti.

Yhteydenotto on tehty asiakkaalle vaivattomaksi, se hoituu soitolla, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomake. 

Vastaan 1-2 päivän sisällä yhteydenottoihin arkipäivinä. Viikonloppuisin olen siestan vietossa.

Asiakas voi kysyä puhelimitse tai sähköpostilla itseään askarruttavia asioita ja lisätietoja luottamuksellisesti aina           

 

ILMAN SITOUMUKSIA TAI MAKSUJA ennen sopimusvaihetta.

 

 Manifesti: "Olen usein käytännössä todennut, että asiakkaalla on tarve saada lisätietoa, vastauksia avoimiin kysymyksiin ennen, kun yhteistyötä lähdetään edes harkitsemaan.Peikko rahastamisesta tai sitoutumisesta heti, kun "ottaa puhelun", on usein harmittava este asiakkaalle saada tarvitsemaansa tietoa päätöksen tekemiseksi. Epävarmuus ei ole koskaan hyvä asia kaupankäynnissä. Valitettavan usein joudumme kohtaamaan asiakasroolissa näitä asioita". Sinä voit valita yhteistyökumppanisi!

 

Luova Vireen asiakasystävällinen toimintatapa on saanut paljon positiivista palautetta ja tuonut uusia yhteistyökumppaneita

Avoin ja luottamuksellinen yhteistyö heti alkumetreiltä tarkoittaa asiakkaiden tasa - arvoista kohtelua arvojen mukaisesti.

 

 

 

 

KATSO TOIMITUSEHDOT

 

 

Luova Vire tmi              Y- tunnus: 2776066-7                  info@luovavire.fi                www.luovavire.fi            Gsm. 040- 514 7328